EDUCATIONAL CALENDAR

Opleidingen najaar 2023/voorjaar 2024

Al onze lessen vinden op ons kantoor te Rotterdam plaats (Marconiplein 16).
Bij voorkeur neem je live deel op ons kantoor, je kunt er echter ook voor kiezen online deel te nemen. Daarnaast heb je ook nog de optie deels live en deels online deel te nemen. Het is aan jou te beslissen wat je het beste schikt.

Hieronder tref je per opleiding de informatie aan. Mis je nog informatie? Laat het ons vooral weten op education@phileas80.com. Wij helpen je graag verder.

PDL OPLEIDINGEN

Naast het opdoen van theoretische kennis op gebied van Loonbelasting, Sociale Verzekeringen en Arbeidsrecht, leer je uiteenlopende loonberekeningen maken en controleren. Verder krijg je vaardigheid en inzicht in toepassing van de betreffende wet- en regelgeving in de HR, Payroll en Finance processen.

VPS OPLEIDINGEN

Je doet gevorderde kennis op het gebied van de loonadministratie waarbij accent wordt gelegd op fiscaliteit, sociale zekerheid en arbeidsrecht. Daarnaast komen ook onderwerpen aan de orde zoals HR-beleid, ICT, financiële administratie, accounting en budgettering. Verder werkt je aan communicatieve vaardigheden en adviesvaardigheden omtrent flexibele arbeidsvoorwaarden. Je zal in staat zijn te fungeren als spil tussen de HR-afdeling, Payroll en Finance.

GET IN TOUCH

Our specialists are ready to help you.